Legfrissebb bejegyzések:
2017-07-25
Dinnye címke grafikai tervezése
 | részletek
Egyre több vállalkozó, illetve termelő igyekszik termékét és terményét reklám grafikai címkével ellátni. A külföldi jellemzően görög dinnyék már évek óta felcímkézve kerülnek az elárusítóhelyekre...
2017-07-05
Tervezés, design, szerkesztés, előkészítés és tipográfia
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió vállalja katalógusok, szórólapok, prospektusok, reklám kiadványok, leporellók készítését. Vállalja a teljes tervezési, tipográfiai, képszerkesztési, ellenőrzési és...
2017-06-30
Nyomdai előkészítés, kiadvány szerkesztés, tördelés
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió mindennapos feladatai közé tartozik kiadványok, prospektusok tördelése, szerkesztése és grafikai terve, valamint a végleges elfogadott anyag nyomdai előkészítése. Ilyen...
»» minden bejegyzés

Civertan jokerek

A játékkártya gyűjtés egyik területe, szekciója, lehetősége a jokereké. Ma már több százan vesznek részt a csere-kereskedelemben és vadásznak régiségekre és ritkaságokra.

E műfaj grafikai szépségeit, sokoldalúságát akkor fedezhetjük fel, ha végiglapozunk egy harmincezer darabból álló kollekciót. A bőség zavara már-már a témán belül is szakosodásra késztet.

A Civertan Grafikai Stúdió tucatnyi francia sorozatjelű játékkártyát adott ki, illetve közreműködött reklámkártyák tervezésénél. Minden kártyacsomag része 3 darab joker, melyek rajza/fényképe alkalmazkodik a kártyalapok ábráihoz. Gyakran találjuk udvari bolond rajzát a jokereken, talán ez a leggyakrabban használt motívum. Így van ez közel 150 éve, amióta kitalálták a joker "intézményét."
És hogy a grafikus hányféle módon tudja a bohócot megrajzolni, ízelítőt kaphatunk pl. itt:
http://www.dxpo-playingcards.com/jokers/jokers-xpos.htm

Euro Joker Club

Joker.lap.hu:    
Sokan gyűjtenek játékkártyát, kártyajátékokat.Ezen gyűjtők között a legnagyobb csapat a joker kártyalap gyűjtők tábora. Az oldal ezeket a gyűjteményeket mutatja be, dobozokban gyűjtőlistákon.Franciakártya csomagban 3 joker van .A linkgyűjteményben szerepelnek csere oldalak, információk kártyagyártásról és kártyamúzeumokról és kártyagyárakról.Gyűjtő listák is megjelennek a linkgyűjteményben.

Logó.lap.hu:
Logók, emblémák, jelképek és arculatok.Ezek aminek alapján azonosítanak minket a világban, ez lehet céges logó vagy akár  monogram. Jelképeink, szimbólumok, arculati elemektől - arculati kézikönyvig. Egyedi letölthető logók és grafikus ábrázolások  linkgyűjteménye.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.