Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

Civertan jokerek

A játékkártya gyűjtés egyik területe, szekciója, lehetősége a jokereké. Ma már több százan vesznek részt a csere-kereskedelemben és vadásznak régiségekre és ritkaságokra.

E műfaj grafikai szépségeit, sokoldalúságát akkor fedezhetjük fel, ha végiglapozunk egy harmincezer darabból álló kollekciót. A bőség zavara már-már a témán belül is szakosodásra késztet.

A Civertan Grafikai Stúdió tucatnyi francia sorozatjelű játékkártyát adott ki, illetve közreműködött reklámkártyák tervezésénél. Minden kártyacsomag része 3 darab joker, melyek rajza/fényképe alkalmazkodik a kártyalapok ábráihoz. Gyakran találjuk udvari bolond rajzát a jokereken, talán ez a leggyakrabban használt motívum. Így van ez közel 150 éve, amióta kitalálták a joker "intézményét."
És hogy a grafikus hányféle módon tudja a bohócot megrajzolni, ízelítőt kaphatunk pl. itt:
http://www.dxpo-playingcards.com/jokers/jokers-xpos.htm

Euro Joker Club

Joker.lap.hu:    
Sokan gyűjtenek játékkártyát, kártyajátékokat.Ezen gyűjtők között a legnagyobb csapat a joker kártyalap gyűjtők tábora. Az oldal ezeket a gyűjteményeket mutatja be, dobozokban gyűjtőlistákon.Franciakártya csomagban 3 joker van .A linkgyűjteményben szerepelnek csere oldalak, információk kártyagyártásról és kártyamúzeumokról és kártyagyárakról.Gyűjtő listák is megjelennek a linkgyűjteményben.

Logó.lap.hu:
Logók, emblémák, jelképek és arculatok.Ezek aminek alapján azonosítanak minket a világban, ez lehet céges logó vagy akár  monogram. Jelképeink, szimbólumok, arculati elemektől - arculati kézikönyvig. Egyedi letölthető logók és grafikus ábrázolások  linkgyűjteménye.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.