Legfrissebb bejegyzések:
2017-02-22
Fénykép alapján rajzolt logó
 | részletek
Az egyik különös és ritka grafikai megoldás logótervezésnél, amikor a megrendelő kívánságára fotó alapján kell megrajzolni az embléma grafikus tartalmát. Ilyen tervezést kért tőlünk a Karszt...
2017-02-02
Könyvborító tervezése
 | részletek
A számítógépes grafika előtti korszakban kiemelt, fontos valamint megtisztelő grafikai feladat volt egy grafikus számára könyvborító tervezése. A Civertan Grafikai Stúdió minden évben számos...
2017-01-28
Kolbász áru címke csomagolási előírások
 | részletek
Gyakran minket - a kolbász és szalámi tervezést készítő húsipari - árucímke tervező grafikus céget kérdeznek meg a termelők, hogy mit kell tartalmaznia a címkének; ezért néhányat...
»» minden bejegyzés

Civertan jokerek

A játékkártya gyűjtés egyik területe, szekciója, lehetősége a jokereké. Ma már több százan vesznek részt a csere-kereskedelemben és vadásznak régiségekre és ritkaságokra.

E műfaj grafikai szépségeit, sokoldalúságát akkor fedezhetjük fel, ha végiglapozunk egy harmincezer darabból álló kollekciót. A bőség zavara már-már a témán belül is szakosodásra késztet.

A Civertan Grafikai Stúdió tucatnyi francia sorozatjelű játékkártyát adott ki, illetve közreműködött reklámkártyák tervezésénél. Minden kártyacsomag része 3 darab joker, melyek rajza/fényképe alkalmazkodik a kártyalapok ábráihoz. Gyakran találjuk udvari bolond rajzát a jokereken, talán ez a leggyakrabban használt motívum. Így van ez közel 150 éve, amióta kitalálták a joker "intézményét."
És hogy a grafikus hányféle módon tudja a bohócot megrajzolni, ízelítőt kaphatunk pl. itt:
http://www.dxpo-playingcards.com/jokers/jokers-xpos.htm

Euro Joker Club

Joker.lap.hu:    
Sokan gyűjtenek játékkártyát, kártyajátékokat.Ezen gyűjtők között a legnagyobb csapat a joker kártyalap gyűjtők tábora. Az oldal ezeket a gyűjteményeket mutatja be, dobozokban gyűjtőlistákon.Franciakártya csomagban 3 joker van .A linkgyűjteményben szerepelnek csere oldalak, információk kártyagyártásról és kártyamúzeumokról és kártyagyárakról.Gyűjtő listák is megjelennek a linkgyűjteményben.

Logó.lap.hu:
Logók, emblémák, jelképek és arculatok.Ezek aminek alapján azonosítanak minket a világban, ez lehet céges logó vagy akár  monogram. Jelképeink, szimbólumok, arculati elemektől - arculati kézikönyvig. Egyedi letölthető logók és grafikus ábrázolások  linkgyűjteménye.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.