Legfrissebb bejegyzések:
2017-05-25
A kreatív logótervezés folyamata
 | részletek
Az évek során összegyűjtött tapasztalatok alapján szeretnénk megkönnyíteni pár jól bevált és fontos gondolattal a logótervezést és a kapcsolattartást a megrendelővel. A több mint 10 éves...
2017-05-25
Teljeskörű grafikai tervezés szolgáltatása
 | részletek
Az Ön egyedi igényei szerint szakembereink elkészítik kreatív és igényes grafikai megjelenését. A logótól a profi arculati kézikönyvig, a teljeskörű vállalati megjelenését hatékonyan megtervezzük....
2017-05-09
Logótervezéssel kapcsolatos kérdések
 | részletek
Mivel a legfontosabb céges megjelenések egyike a logó - mely a vállalat kiemelten fontos cégarculati és kommunikációs eszköze - ezért mielőtt egy grafikussal azt elkészítetjük érdemes alaposan...
»» minden bejegyzés

Hatékony szórólap

Több összetevőből áll össze egy hatékony szórólap. Nagyon fontos az, hogy milyen módon jut el a célcsoporthoz, de ami minket illet Civertan Grafikai Stúdiót, mi leginkább a jó szövegírásra, a reklám és a marketing szabályok betartásával készült profi grafikára és a profi designra helyezzük a hangsúlyt.

szórólap

A szövegezésre pontosan igaz az a mondat: "A kevesebb néha több", melynek egyik legfontosabb módszere, az ha megvizsgáljuk a célcsoportot és nem mindenkinek, hanem a kiemelt célcsoportnak szövegezzük szórólapunkat.

A figyelemfelkeltő design mindenképpen növeli a szórólap hatékonyságát, és az átgondolt grafika áttekinthetővé, kezelhetővé teszi a szórólapot. Pontosan olyan gondosan járunk el egy-egy céges szórólap grafikai tervezésekkor, mint amikor egy több oldalas prospektussal, vállalati kiadvánnyal foglalkozunk.
Tekintettel arra, hogy a szórólap egy egyszerű, és költséghatékony reklámeszköz - ami kapcsolódik a cég profiljához, s jól hangsúlyozza a termék vagy szolgáltatás üzenetét - önmagában megoldás lehet a válság idején csökkenő keresletre. Megrendelése esetén közösen dolgozzuk ki hatékony szórólapját, melynek tartalmát megfogalmazzuk, és ha igényli, professzionális nyomdai minőségű fotóanyagot és grafikát készítünk.

Honlap referenciáinkat megtekintheti: www.honlapok-keszitese.hu
Seo ajánlatunkat olvashatja: www.nepszerusites.hu
Grafikai referenciáink: www.logoterv.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.