Legfrissebb bejegyzések:
2017-02-22
Fénykép alapján rajzolt logó
 | részletek
Az egyik különös és ritka grafikai megoldás logótervezésnél, amikor a megrendelő kívánságára fotó alapján kell megrajzolni az embléma grafikus tartalmát. Ilyen tervezést kért tőlünk a Karszt...
2017-02-02
Könyvborító tervezése
 | részletek
A számítógépes grafika előtti korszakban kiemelt, fontos valamint megtisztelő grafikai feladat volt egy grafikus számára könyvborító tervezése. A Civertan Grafikai Stúdió minden évben számos...
2017-01-28
Kolbász áru címke csomagolási előírások
 | részletek
Gyakran minket - a kolbász és szalámi tervezést készítő húsipari - árucímke tervező grafikus céget kérdeznek meg a termelők, hogy mit kell tartalmaznia a címkének; ezért néhányat...
»» minden bejegyzés

Hatékony szórólap

Több összetevőből áll össze egy hatékony szórólap. Nagyon fontos az, hogy milyen módon jut el a célcsoporthoz, de ami minket illet Civertan Grafikai Stúdiót, mi leginkább a jó szövegírásra, a reklám és a marketing szabályok betartásával készült profi grafikára és a profi designra helyezzük a hangsúlyt.

szórólap

A szövegezésre pontosan igaz az a mondat: "A kevesebb néha több", melynek egyik legfontosabb módszere, az ha megvizsgáljuk a célcsoportot és nem mindenkinek, hanem a kiemelt célcsoportnak szövegezzük szórólapunkat.

A figyelemfelkeltő design mindenképpen növeli a szórólap hatékonyságát, és az átgondolt grafika áttekinthetővé, kezelhetővé teszi a szórólapot. Pontosan olyan gondosan járunk el egy-egy céges szórólap grafikai tervezésekkor, mint amikor egy több oldalas prospektussal, vállalati kiadvánnyal foglalkozunk.
Tekintettel arra, hogy a szórólap egy egyszerű, és költséghatékony reklámeszköz - ami kapcsolódik a cég profiljához, s jól hangsúlyozza a termék vagy szolgáltatás üzenetét - önmagában megoldás lehet a válság idején csökkenő keresletre. Megrendelése esetén közösen dolgozzuk ki hatékony szórólapját, melynek tartalmát megfogalmazzuk, és ha igényli, professzionális nyomdai minőségű fotóanyagot és grafikát készítünk.

Honlap referenciáinkat megtekintheti: www.honlapok-keszitese.hu
Seo ajánlatunkat olvashatja: www.nepszerusites.hu
Grafikai referenciáink: www.logoterv.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.