Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

Hatékony szórólap

Több összetevőből áll össze egy hatékony szórólap. Nagyon fontos az, hogy milyen módon jut el a célcsoporthoz, de ami minket illet Civertan Grafikai Stúdiót, mi leginkább a jó szövegírásra, a reklám és a marketing szabályok betartásával készült profi grafikára és a profi designra helyezzük a hangsúlyt.

szórólap

A szövegezésre pontosan igaz az a mondat: "A kevesebb néha több", melynek egyik legfontosabb módszere, az ha megvizsgáljuk a célcsoportot és nem mindenkinek, hanem a kiemelt célcsoportnak szövegezzük szórólapunkat.

A figyelemfelkeltő design mindenképpen növeli a szórólap hatékonyságát, és az átgondolt grafika áttekinthetővé, kezelhetővé teszi a szórólapot. Pontosan olyan gondosan járunk el egy-egy céges szórólap grafikai tervezésekkor, mint amikor egy több oldalas prospektussal, vállalati kiadvánnyal foglalkozunk.
Tekintettel arra, hogy a szórólap egy egyszerű, és költséghatékony reklámeszköz - ami kapcsolódik a cég profiljához, s jól hangsúlyozza a termék vagy szolgáltatás üzenetét - önmagában megoldás lehet a válság idején csökkenő keresletre. Megrendelése esetén közösen dolgozzuk ki hatékony szórólapját, melynek tartalmát megfogalmazzuk, és ha igényli, professzionális nyomdai minőségű fotóanyagot és grafikát készítünk.

Honlap referenciáinkat megtekintheti: www.honlapok-keszitese.hu
Seo ajánlatunkat olvashatja: www.nepszerusites.hu
Grafikai referenciáink: www.logoterv.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.