Legfrissebb bejegyzések:
2017-07-05
Tervezés, design, szerkesztés, előkészítés és tipográfia
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió vállalja katalógusok, szórólapok, prospektusok, reklám kiadványok, leporellók készítését. Vállalja a teljes tervezési, tipográfiai, képszerkesztési, ellenőrzési és...
2017-06-30
Nyomdai előkészítés, kiadvány szerkesztés, tördelés
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió mindennapos feladatai közé tartozik kiadványok, prospektusok tördelése, szerkesztése és grafikai terve, valamint a végleges elfogadott anyag nyomdai előkészítése. Ilyen...
2017-06-28
Logó, kiadvány és roll up tervezés – a „TEXAPP” nemzetközi projekt számára
 | részletek
Az európai textilipar szakképzésének fejlesztését célzó stratégiai kezdeményezés számára terveztünk 2017 tavaszán logót (TEXAPP), kiadványt valamint roll up-ot. A nyomdai előkészítésig bezárólag...
»» minden bejegyzés

Hatékony szórólap

Több összetevőből áll össze egy hatékony szórólap. Nagyon fontos az, hogy milyen módon jut el a célcsoporthoz, de ami minket illet Civertan Grafikai Stúdiót, mi leginkább a jó szövegírásra, a reklám és a marketing szabályok betartásával készült profi grafikára és a profi designra helyezzük a hangsúlyt.

szórólap

A szövegezésre pontosan igaz az a mondat: "A kevesebb néha több", melynek egyik legfontosabb módszere, az ha megvizsgáljuk a célcsoportot és nem mindenkinek, hanem a kiemelt célcsoportnak szövegezzük szórólapunkat.

A figyelemfelkeltő design mindenképpen növeli a szórólap hatékonyságát, és az átgondolt grafika áttekinthetővé, kezelhetővé teszi a szórólapot. Pontosan olyan gondosan járunk el egy-egy céges szórólap grafikai tervezésekkor, mint amikor egy több oldalas prospektussal, vállalati kiadvánnyal foglalkozunk.
Tekintettel arra, hogy a szórólap egy egyszerű, és költséghatékony reklámeszköz - ami kapcsolódik a cég profiljához, s jól hangsúlyozza a termék vagy szolgáltatás üzenetét - önmagában megoldás lehet a válság idején csökkenő keresletre. Megrendelése esetén közösen dolgozzuk ki hatékony szórólapját, melynek tartalmát megfogalmazzuk, és ha igényli, professzionális nyomdai minőségű fotóanyagot és grafikát készítünk.

Honlap referenciáinkat megtekintheti: www.honlapok-keszitese.hu
Seo ajánlatunkat olvashatja: www.nepszerusites.hu
Grafikai referenciáink: www.logoterv.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.