Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

Feng Shui logo tervezés - lépésről lépésre

Nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor a keleti filozófiát megpróbáltuk egyesíteni, összegyúrni a nyugati világ III. évezredének üzleti elvárásaival. Gyakorlatilag lehetetlenbe vágtuk a fejszénket, de a bátrak az abszurddal is megpróbálkoznak.

Hogyan készült az első logo megrendelés?

- felmértük a cég tevékenységi körét (rendezvényszervezés)
- elkértük a dolgozók születési adatait, státuszát

Mivel egy viszonylag kis méretű, néhány alkalmazottat foglalkoztató közegről van szó, ezért könnyebb volt összehangolni az energiákat. A cég sok alvállalkozóval dolgozik együtt, de mivel függetlenek egymástól, így őket nem vettük számításba.

A két legfontosabb személy egy hölgy és egy úr, egyikük Fa, másikuk Tűz elemű. Ezt a két elemet erőteljesen hangsúlyozni kívántuk a logo tervezésének során, valamint a végeredményben is.

Kapcsolódó színek: zöld, erős piros; kiegyenlítő szín: narancs

Formák: kerekded alakzatok, felfelé ívelések, növekedés érzetének, hatásának elérése. Szárnyaló gondolatok, nyitottság egyben megtalálható a kész logoban:

logó

Logó.lap.hu:
Logók, emblémák, jelképek és arculatok.Ezek aminek alapján azonosítanak minket a világban, ez lehet céges logó vagy akár  monogram. Jelképeink, szimbólumok, arculati elemektől - arculati kézikönyvig. Egyedi letölthető logók és grafikus ábrázolások  linkgyűjteménye.

Arculatikézikönyv.lap.hu | Designkiadványok.lap.hu | Marketing.lap.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.