Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

Feng Shui logók

Feng Shui logók - optimalizáld az üzletedet, megjelenésedet!
A Civertan Grafikai Stúdió és Szatmári Nóra Feng Shui Mester közös összefogása egy olyan tanácsadó team, mely kifejezetten Feng Shui logok designjára és optimalizációjára szakosodott üzleti- és online területeken.

Szolgáltatásaink között szerepel:

  • Feng Shui logo design
  • komplett Feng Shui webdesign
  • Feng Shui grafikus design
  • névjegykártya design
  • boríték, levélpapír, dosszié, szórólap

Miért fontosak a logok?

A logo az első kapcsolódási pont Ön és megjelenése között. A logo megszemélyesíti az Ön által nyújtott termékek és szolgáltatások palettáját a lehetséges vásárlók számára, így segít kiemelkedni a versenytársak sorából. A logo különösen fontos egy cég saját termékének megalkotásában és megtartásában a mai termékpiacon, és egyben kulcsa egy sikeres marketingnek és reklámozásnak is. A Feng Shui logók egyértelmű és jelentős különbséget jelenthetnek üzlete szempontból.

8 érv a Feng Shui szabályai szerint kreált logok mellett:

1. A logo és a termék közti energiaáramlás emelkedése
2. A logo energetizálása, így az mágnesként funkcionálva utat nyer a pénzügyi gyarapodáshoz és újabb lehetőségekhez
3. A logo, mint növekedés és siker szimbólummá alakítása
4. A szerencse növelése
5. A termék és a sikert szimbolizáló jelkép szinkronba hozása
6. Előnyszerzés a versenytársakkal szemben
7. A negatív behatások elkerülése
8. A termék értékkel való ellátása.

Feng Shui logo szolgáltatások:

Feng Shui logodesign, logo optimalizáció, logo értéknövelés

  • Név és szlogen design
  • Website design a Feng Shui jegyében
  • a teljes termék konstrukciója és fejlesztése

Feng Shui logok - a vitális virtuális különbség

Igyekszünk olyan vezető designt kínálni, mely fizikai-, érzelmi-, gondolati- és spirituális síkon egyaránt mozog. A Feng Shui alapvető szabályai azok, melyek képesek élettel teli energiával, vagy vibrációval (chi) feltölteni logo-ját, domain-jét, weblapját. A Feng Shui energetizált logok képesek rezonanciát létrehozni logo és termék közt.

Egy helyesen megválasztott üzleti név, logo és a megfelelő identifikáló jelek kiemelnek és megkülönböztetnek az átlagtól. Az eredmény egyértelmű: a logok egyfajta vibrációval rendelkező mátrixok, melyek az információt strukturálják és továbbadják, miközben a cég egész lelkületét és jövőbeli fejlődését is hűen jelképezik.

A logok összesűrítik az írott szavak lényegét és egyben minden jó és kiemelkedni vágyó márka és termék szívét-lelkét is jelentik. A logok vizuális megoldást jelentenek a design kihívásaiban és egy igazán minőségi logo értéket ad a terméknek is. A mai vizuális világunkban a legfontosabb cél a reklámozásban és a működésben egyaránt, ha képesek vagyunk kreatív módon képviselni egy társaság értékeit és vízióit. Egy sikeresen megválasztott logo egy lépésben képes erre.  

Parner weboldalunk:   Szatmári Nóra Feng Shui Mester   
http://www.ezoterikus.hu/


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.