Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

Éttermi logó, vendéglátóhely weboldal

Minden grafikai stúdió álma egy gasztronómiai weboldal és grafikai arculat logótervezése. Ilyenkor azt képzeljük, hogy a folyamatos egyeztetés során végigkóstolhatjuk az étterem étlapjának kínálatát. A Földes Józsi Vendéglője esetén ez így is történt, hiszen nemcsak logókészítésről szólt a grafikai feladat, hanem a weboldal tervezésén túl az üzlethelység fotózása és az ételek fényképezése is a Civertan Grafikai Stúdióra hárult. Őszintén el kell mondanom, hogy az első tárgyalás során egy olyan levest rendeltem az étlapról, aminek a kanalazása után azt gondoltam, nagyon sajnálatos tény az, hogy elfogyott. A süllő, amit utána fogyasztottam, az egyenesen fenomenális volt és nem bírtam volna abbahagyni, még akkor sem, ha végeláthatatlan tányérokon hozták volna őket. Tehát igen, ez itt a reklám helye, érdemes kipróbálnotok, nem fogtok csalódni!

földes józsi

Ez az étterem egy olyan étkezőhely, amely egy hagyományos típusú logót kívánt magának és ezért készítettük el azt, ami a mai napig is a weboldalon használnak. A logó a hangulatában passzolt az étterem és a szolgáltatás egészéhez. A névjegy tervezés és kivitelezés tartozott még a Civertan grafikai műhely tervezési feladatai közé, amiben egy üzleti névjegyet terveztünk. Ez nem más, mint egy dupla névjegy egymásra hajtva s így több üzleti információt hordozhat a felületein, mint egy kétoldalas névjegy, hiszen itt névjegy formátumban 4 oldal áll a rendelkezésünkre. Sokaknak ajánlottuk, hogy kóstolják meg, fogyasszanak a vendéglőben és soha, egyszer sem csalódott az étlap kínálatában semelyik ismerősünk. A weboldal feladata egyszerű, mivel igazából csak azt szerették volna, ha a napi és a heti menü jelenne meg rajta, hogy a környék lakói és az éhes vándorok tájékozódhassanak kínálatukról.

A gasztronómiai vállalkozások számára már több grafikai tervet készítettünk, így a portfóliónkban szerepel pizzázó, salátabár, olasz étterem és egy kencebár weboldala is. Kérjen gyors ajánlatot akár új vendéglátóhelyének grafikai munkájára vagy étlaptervezésre és honlap felújításra.

földes józsi
www.foldesjozsikonyhaja.hu

"Földes Józsi Vendéglője

A névadó, Földes József a kilencvenes évek közepéig a Duna-parti Intercontinental egyik séfje volt - bejárta a világot.

Merész lépés volt részéről az a döntés, hogy megpróbáljon saját lábra állni, mégpedig a vendéglátásnak egy olyan szeletét választva, amely nem volt olyan hívogató, mint a luxuséttermek világa.Cégeknek vállaltak munkahelyi étkeztetést és ezzel párhuzamosan rendezvények, fogadások lebonyolítását.

Földes József azonban soha nem akart igazán szakítani az úgynevezett tradicionális vendéggel — neki mindig kellett egy olyan tér, ahol nap-napi közvetlen, hagyományos kapcsolatot élvezhet „kosztosaival”.

Ezzel a szándékkal nyitotta meg 2007 februárjában az éttermét, jobban mondva étkezőhelyét. Mert "Földes Józsi Vendéglője" egy étkezőhely.

A mi elképzeléseink szerint  az étkezőhely egy olyan étterem, amely nem kifőzde, nem menza, de nem is damasztszalvétás, furfangos kulináris csodákkal és még csodálnivalóbb árakkal ültet asztalához. Itt enni kell."


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.