Legfrissebb bejegyzések:
2017-05-09
Logótervezéssel kapcsolatos kérdések
 | részletek
Mivel a legfontosabb céges megjelenések egyike a logó - mely a vállalat kiemelten fontos cégarculati és kommunikációs eszköze - ezért mielőtt egy grafikussal azt elkészítetjük érdemes alaposan...
2017-05-09
Arculattervezés és logó készítés
 | részletek
A céges arculattervezés abban jelent sokkal többet a céges logótervezésénél, hogy az elkészített és elfogadott céglogót  - a tervezési stílus és a vállalkozáshoz illeszkedő-  grafikai elemekkel és...
2017-05-05
Logó készítés, cég arculat tervezés online
 | részletek
Mivel a logó a céges arculat alapja, ezért egyre több vállalkozás ismeri fel, hogy a frissen alapított cégének logót kell terveztetni. A mai felgyorsult világban nem szükséges a logó...
»» minden bejegyzés

Egyesület, logó, alapítványok, grafikai arculat

A Felső-magyarországi Várak Egyesülete a várakat egybefogó kulturális útvonala, aminek évek óta készítjük rendszeresen a programfüzetét és a weboldal kezelését is a Civertan Grafikai Stúdióra bízták. Közel 5 évvel ezelőtt készítettük az Északi Várak Útján számára a weboldalt, amire minden évben újra és újra elhelyezzük a várak programját, az események leírását és a rendezvényekre invitáló meghívókat. Ez a váregyesület a legrégebbi magyar kulturális útvonal, ami folyamatosan a mai napig működik. Több mint 20 vár és földvár szerepel a tagjai sorában, mely igyekszik 2003 óta segíteni a várak hasznosítását, közös kiállításokkal, programszervezésekkel.

logó

Nem sokkal az egyesület megalakulása után készítettük el, terveztük meg az egyesület logóját, ami embléma pecsétszerűen jelenik meg a tagvárak weboldalán és a kiadványokon, szórólapokon. A sokféle felhasználás érdekében fekete-fehér változatot használunk, ami a szabályozott arculati terv szerint természetesen bővíthető színes felhasználásra.

Kulturális útvonal számára szívesen tervezünk logót és grafikus megjelenést professzionális honlappal, mivel sok szállal kötődünk az ilyen egyesületi és más jellegű szervezeti egységekhez. Rendszeresen jelenítjük meg a Szép Magyarország örökségturisztikai magazin tematikus kiadványaiban az Északi Várak és a Veszprémi Várak éves programját, történetét és felhívásait. Egyesületi vagy szervezeti logótervezés ügyében keressen minket, tekintse meg referenciáinkat a Civertan portfolióját.

Az egyesület weboldala évek óta 5-ös page ranket mutat, amit a sokoldalú keresőoptimalizálásnak köszönhető, hiszen foglalkozunk weboldalak népszerűsítésével is.

web
www.eszakivarak.hu

"Felső-magyarországi Várak Egyesülete

Az egyesület 2003. július 21-én alakult a várakat üzemeltető és tulajdonosi jogokat gyakorló, kezelő önkormányzatok és szakmai társulások, valamint magánszemélyek közreműködésével. Megalakulásakor megfogalmazott célja az Észak-Magyarországon lévő várakat működtető jogi és természetes személyek érdekeinek képviselete és összehangolása. A várak megőrzésének, szakszerű helyreállításának, működtetésének, fenntartásának, fejlesztésének elősegítése, közös turisztikai és marketingtevékenység, a hasznosítás (kiállítások, programszervezések stb.) szakmai támogatása, valamint részvétel a várakkal kapcsolatos tudományos kutatásokban. Ezeken túlmenően az észak-magyarországi várak jellemzőit tartalmazó adatbázis létrehozása és rendszeres karbantartása, a várak létezésével és tevékenységével kapcsolatos információk folyamatos publikálása."


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.