Legfrissebb bejegyzések:
2017-10-19
A Méhészeti Oktató és Látogatóközpont neve végül ALVARIUM lett
 | részletek
Ez a kaptár neve latinul, innen rajzanak majd ki a kis és nagy méhészek, illetve majd itt találjuk meg a mézet és a mézhez kapcsolódó termékeket is. A Civertan Grafikai Stúdió legújabb...
2017-10-06
Logó felújítás, céges logó átalakítása
 | részletek
Ahogy egy-egy vállalkozás vagy szolgáltatás növekszik, úgy jelentkezik a céges marketing tervekben a termék hirdetésének igénye. Ezzel egy időben kell minőségi vektoros grafikává átalakítatni a...
2017-10-06
Kreatív logó tervezés, egyedi logó készítés
 | részletek
Minden vállalkozás, szolgáltatás vagy termék készítő szeretne kitűnni a konkurensei közül. Ma már evidenciának számít, hogy kötelező logót terveztetni a vállalkozáshoz igényre szabottan. A céglogó...
»» minden bejegyzés

Egyesület, logó, alapítványok, grafikai arculat

A Felső-magyarországi Várak Egyesülete a várakat egybefogó kulturális útvonala, aminek évek óta készítjük rendszeresen a programfüzetét és a weboldal kezelését is a Civertan Grafikai Stúdióra bízták. Közel 5 évvel ezelőtt készítettük az Északi Várak Útján számára a weboldalt, amire minden évben újra és újra elhelyezzük a várak programját, az események leírását és a rendezvényekre invitáló meghívókat. Ez a váregyesület a legrégebbi magyar kulturális útvonal, ami folyamatosan a mai napig működik. Több mint 20 vár és földvár szerepel a tagjai sorában, mely igyekszik 2003 óta segíteni a várak hasznosítását, közös kiállításokkal, programszervezésekkel.

logó

Nem sokkal az egyesület megalakulása után készítettük el, terveztük meg az egyesület logóját, ami embléma pecsétszerűen jelenik meg a tagvárak weboldalán és a kiadványokon, szórólapokon. A sokféle felhasználás érdekében fekete-fehér változatot használunk, ami a szabályozott arculati terv szerint természetesen bővíthető színes felhasználásra.

Kulturális útvonal számára szívesen tervezünk logót és grafikus megjelenést professzionális honlappal, mivel sok szállal kötődünk az ilyen egyesületi és más jellegű szervezeti egységekhez. Rendszeresen jelenítjük meg a Szép Magyarország örökségturisztikai magazin tematikus kiadványaiban az Északi Várak és a Veszprémi Várak éves programját, történetét és felhívásait. Egyesületi vagy szervezeti logótervezés ügyében keressen minket, tekintse meg referenciáinkat a Civertan portfolióját.

Az egyesület weboldala évek óta 5-ös page ranket mutat, amit a sokoldalú keresőoptimalizálásnak köszönhető, hiszen foglalkozunk weboldalak népszerűsítésével is.

web
www.eszakivarak.hu

"Felső-magyarországi Várak Egyesülete

Az egyesület 2003. július 21-én alakult a várakat üzemeltető és tulajdonosi jogokat gyakorló, kezelő önkormányzatok és szakmai társulások, valamint magánszemélyek közreműködésével. Megalakulásakor megfogalmazott célja az Észak-Magyarországon lévő várakat működtető jogi és természetes személyek érdekeinek képviselete és összehangolása. A várak megőrzésének, szakszerű helyreállításának, működtetésének, fenntartásának, fejlesztésének elősegítése, közös turisztikai és marketingtevékenység, a hasznosítás (kiállítások, programszervezések stb.) szakmai támogatása, valamint részvétel a várakkal kapcsolatos tudományos kutatásokban. Ezeken túlmenően az észak-magyarországi várak jellemzőit tartalmazó adatbázis létrehozása és rendszeres karbantartása, a várak létezésével és tevékenységével kapcsolatos információk folyamatos publikálása."


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.