Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

Cégnév a logóban

A leggyakoribb logó fajta az, amikor a megrendelő azt kéri a grafikai stúdiótól, hogy egy jel, valamilyen szimbólum és a cég neve szerepeljen együtt a logó tartalmában. Sok esetben a vállalkozás azt is meg szeretné a logójában jeleníteni, ami a cég tevékenységéhez kapcsolódik és erre lehet eszköz az igényelt jel.

Véleményünk szerint nem mindig helyes út, ha a tevékenységre utaló jel szerepel a logóban, hiszen nagyon sok azonos megjelenést eredményezne. Ez pedig azért nem helyes, mivel az az alapvető elvárás a logóval szemben, hogy egyéni, megkülönböztető jele legyen a cégnek.

logó

Azt tudjuk, hogy közel 10 milliárd weboldal van és ettől jóval több vállalkozás alakult a világban, így nehéz azt elképzelni, hogy van olyan logó, amilyet a világ egy másik részén nem gondolt ki, nem rajzolt meg egy grafikus csapat.

A Civertan Grafikai Stúdió mindig egyedi és vállalkozásra szabott logót készít, a grafikai megrendelés után nem használunk vásárolt típuslogókat, grafikai elemeket. A referenciáinkból természetesen kiderül, hogy ezek egyedi tervezésű emblémák.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.