Legfrissebb bejegyzések:
2017-07-25
Dinnye címke grafikai tervezése
 | részletek
Egyre több vállalkozó, illetve termelő igyekszik termékét és terményét reklám grafikai címkével ellátni. A külföldi jellemzően görög dinnyék már évek óta felcímkézve kerülnek az elárusítóhelyekre...
2017-07-05
Tervezés, design, szerkesztés, előkészítés és tipográfia
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió vállalja katalógusok, szórólapok, prospektusok, reklám kiadványok, leporellók készítését. Vállalja a teljes tervezési, tipográfiai, képszerkesztési, ellenőrzési és...
2017-06-30
Nyomdai előkészítés, kiadvány szerkesztés, tördelés
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió mindennapos feladatai közé tartozik kiadványok, prospektusok tördelése, szerkesztése és grafikai terve, valamint a végleges elfogadott anyag nyomdai előkészítése. Ilyen...
»» minden bejegyzés

Cégnév a logóban

A leggyakoribb logó fajta az, amikor a megrendelő azt kéri a grafikai stúdiótól, hogy egy jel, valamilyen szimbólum és a cég neve szerepeljen együtt a logó tartalmában. Sok esetben a vállalkozás azt is meg szeretné a logójában jeleníteni, ami a cég tevékenységéhez kapcsolódik és erre lehet eszköz az igényelt jel.

Véleményünk szerint nem mindig helyes út, ha a tevékenységre utaló jel szerepel a logóban, hiszen nagyon sok azonos megjelenést eredményezne. Ez pedig azért nem helyes, mivel az az alapvető elvárás a logóval szemben, hogy egyéni, megkülönböztető jele legyen a cégnek.

logó

Azt tudjuk, hogy közel 10 milliárd weboldal van és ettől jóval több vállalkozás alakult a világban, így nehéz azt elképzelni, hogy van olyan logó, amilyet a világ egy másik részén nem gondolt ki, nem rajzolt meg egy grafikus csapat.

A Civertan Grafikai Stúdió mindig egyedi és vállalkozásra szabott logót készít, a grafikai megrendelés után nem használunk vásárolt típuslogókat, grafikai elemeket. A referenciáinkból természetesen kiderül, hogy ezek egyedi tervezésű emblémák.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.