Legfrissebb bejegyzések:
2017-04-26
Régi logó vektorizálása
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió grafikus szakemberei vállalják a vállalkozások, cégek, webáruházak már meglévő logóinak újrarajzolását, átrajzolását és vektrorizálását. Abban az esetben szükséges...
2017-04-26
Logó felújítás
 | részletek
Gyakran előfordul, hogy vállalkozások jelentkeznek olyan grafikai feladat elvégzésére, amelyhez szükséges hogy vektoros logó álljon rendelkezésre. Ezek általában nagy méretű felhasználás illetve...
2017-02-22
Fénykép alapján rajzolt logó
 | részletek
Az egyik különös és ritka grafikai megoldás logótervezésnél, amikor a megrendelő kívánságára fotó alapján kell megrajzolni az embléma grafikus tartalmát. Ilyen tervezést kért tőlünk a Karszt...
»» minden bejegyzés

Borpincék logói - szőlősgazdáknak logótervezés

Borászatok és szőlészetek megrendelésére több logót is tervezett a Civertan Grafikai Stúdió. Szerencsére nem egy történelmi borvidékről, hanem több különböző borvidékről kerestek meg minket, így az előtanulmányokon és a kóstolásokon keresztül jobban megismertük az adott terület hegyének levét.

A Vinoron Borház Budapesten kívánja a Villányi borvidék kisebb, platinás pincészeteinek borait bemutatni és képviselni. Ehhez a weboldalhoz és szándékhoz terveztünk logót és készítettük el a weboldalt is.

vinoron

A borászatok számára tervezett anyagokban mindig szem előtt kell tartani, hogy a javasolt logó grafikai tervnek címkéken, borcímkéken is jól láthatónak kell lennie. Nem javasolt olyan motívum használata, amelyik egy termékcímke méretében nem olvasható, nem látható.

Javasoljuk, kóstolják meg Önök is a jó villányi borokat és poharazás közben tekintsék meg embléma és logó referenciáinkat.

Ha szőlősgazda vagy borász és pincetulajdonos keres meg minket logótervezési ajánlatkéréssel vagy arculati tervek igényével, akkor egyedi árat dolgozunk ki a megismert feladat alapján és ígérjük, hogy az egész 2013-as évben a 2012-es árakon dolgozunk.

Egészségükre!

Villányi Kis Pincék Budapesten

Üdvözöljük a borkedvelő érdeklődőt! Köszöntjük a villányi bor rajongóit, kedvelőit! Önöket szeretnénk megszólítani, azokat, akik nyitottak a kevésbé ismert termelők becsülettel előállított, tiszta borainak jó ízére.

Önökért is alakult meg kereskedésünk, mert az újonnan alakult Vinoron Borház apró borboltja és reményeink szerint széles, egyre szélesedő palettája a villányi kicsik tarka színeivel szeretné megörvendeztetni mindazokat akik kíváncsiak, nyitottak a villányi borvidék sokféle ízére!!!

Célunk az általunk megismert és megkedvelt kisebb pincészetek borait Villányból közelebb hozni, felmutatni és megkínálni vele az érdeklődőket. Olyan kiváló villányi pincék, pincészetek borainak forgalmazását vállaljuk fel, melyek méretük, vagy tőkeerejük miatt, eddig nem nagyon, vagy nem is tudtak a fogyasztóknál közvetlenül megjelenni. A kis villányi borászatok kínálatát szeretnénk felhozni Pestre, és bemutatni Önöknek a Pincészeteket, a borászokat és megkínálni Önöket boraikkal.
(www.vinoron.hu)


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.