Legfrissebb bejegyzések:
2017-07-25
Dinnye címke grafikai tervezése
 | részletek
Egyre több vállalkozó, illetve termelő igyekszik termékét és terményét reklám grafikai címkével ellátni. A külföldi jellemzően görög dinnyék már évek óta felcímkézve kerülnek az elárusítóhelyekre...
2017-07-05
Tervezés, design, szerkesztés, előkészítés és tipográfia
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió vállalja katalógusok, szórólapok, prospektusok, reklám kiadványok, leporellók készítését. Vállalja a teljes tervezési, tipográfiai, képszerkesztési, ellenőrzési és...
2017-06-30
Nyomdai előkészítés, kiadvány szerkesztés, tördelés
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió mindennapos feladatai közé tartozik kiadványok, prospektusok tördelése, szerkesztése és grafikai terve, valamint a végleges elfogadott anyag nyomdai előkészítése. Ilyen...
»» minden bejegyzés

Baranyai Élménykörút pályázat

A Baranyai Élménykörút hazánkban egyedülálló regionális turisztikai összefogás, melynek létrehozásával különleges turisztikai termék jöhet létre. E szolgáltatáscsomag egységes megjelenítéséhez és marketing feladatainak elvégzéséhez írt ki pályázatot a Baranya-Megyei Önkormányzat.

A Baranyai Élménykörút komplex turisztikai kínálatfejlesztés eredménye: tagjai az Orfűi Aquapark, az Orfűi Viziturisztikai Központ, a Pécs-Ofű-Abaliget Kerékpárút, a bikali Reneszánsz Élménybirtok és a Mecseknádasdon megvalósuló rejtőzködő borfalu a turizmus fellendülését, a vendégéjszakák számának növekedését, a tartózkodási idő megnyújtását és természetesen ismertségük növekedsét várják az összefogástól. A programkínálat széles és erős központi marketinggel a program népszerűsítése jól működhet.

A feladat komplexitása, turizmushoz való kötődésünk és a turisztikai marketing terén szerzett tapasztalataink okán a Civertan Grafikai Stúdió is elindult a pályázaton.

Sajnos az eljárás technikai követelményein elvéreztünk és így pályázati anyagunk ezen a megmérettetésen nem került elbírálásra. Ennek ellenére mi a leadott anyagainkat nagyon megszerettük, valóságos turisztikai arculatteremtésnek lehettünk részesei míg készültek. A pályázati anyagok közül kreatív terveinket itt és most bemutatjuk. Két logó- és arculati tervet készítettünk. A képgalériában ezek megtekinthetők.

Jó böngészést kívánunk!

 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.