Legfrissebb bejegyzések:
2017-02-02
Könyvborító tervezése
 | részletek
A számítógépes grafika előtti korszakban kiemelt, fontos valamint megtisztelő grafikai feladat volt egy grafikus számára könyvborító tervezése. A Civertan Grafikai Stúdió minden évben számos...
2017-01-28
Kolbász áru címke csomagolási előírások
 | részletek
Gyakran minket - a kolbász és szalámi tervezést készítő húsipari - árucímke tervező grafikus céget kérdeznek meg a termelők, hogy mit kell tartalmaznia a címkének; ezért néhányat...
2017-01-16
Címke tervezés, logó készítés
 | részletek
Már többször leírtuk ezen az oldalon, hogy fontos partnereink az őstermelők az olyan termékek előállítói, melyek nem ipari mértékben készülnek. Az Otthonka íze logó és címketerv a 2017-es év...
»» minden bejegyzés

Baranyai Élménykörút pályázat

A Baranyai Élménykörút hazánkban egyedülálló regionális turisztikai összefogás, melynek létrehozásával különleges turisztikai termék jöhet létre. E szolgáltatáscsomag egységes megjelenítéséhez és marketing feladatainak elvégzéséhez írt ki pályázatot a Baranya-Megyei Önkormányzat.

A Baranyai Élménykörút komplex turisztikai kínálatfejlesztés eredménye: tagjai az Orfűi Aquapark, az Orfűi Viziturisztikai Központ, a Pécs-Ofű-Abaliget Kerékpárút, a bikali Reneszánsz Élménybirtok és a Mecseknádasdon megvalósuló rejtőzködő borfalu a turizmus fellendülését, a vendégéjszakák számának növekedését, a tartózkodási idő megnyújtását és természetesen ismertségük növekedsét várják az összefogástól. A programkínálat széles és erős központi marketinggel a program népszerűsítése jól működhet.

A feladat komplexitása, turizmushoz való kötődésünk és a turisztikai marketing terén szerzett tapasztalataink okán a Civertan Grafikai Stúdió is elindult a pályázaton.

Sajnos az eljárás technikai követelményein elvéreztünk és így pályázati anyagunk ezen a megmérettetésen nem került elbírálásra. Ennek ellenére mi a leadott anyagainkat nagyon megszerettük, valóságos turisztikai arculatteremtésnek lehettünk részesei míg készültek. A pályázati anyagok közül kreatív terveinket itt és most bemutatjuk. Két logó- és arculati tervet készítettünk. A képgalériában ezek megtekinthetők.

Jó böngészést kívánunk!

 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére



Add a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.