Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

Baranyai Élménykörút pályázat

A Baranyai Élménykörút hazánkban egyedülálló regionális turisztikai összefogás, melynek létrehozásával különleges turisztikai termék jöhet létre. E szolgáltatáscsomag egységes megjelenítéséhez és marketing feladatainak elvégzéséhez írt ki pályázatot a Baranya-Megyei Önkormányzat.

A Baranyai Élménykörút komplex turisztikai kínálatfejlesztés eredménye: tagjai az Orfűi Aquapark, az Orfűi Viziturisztikai Központ, a Pécs-Ofű-Abaliget Kerékpárút, a bikali Reneszánsz Élménybirtok és a Mecseknádasdon megvalósuló rejtőzködő borfalu a turizmus fellendülését, a vendégéjszakák számának növekedését, a tartózkodási idő megnyújtását és természetesen ismertségük növekedsét várják az összefogástól. A programkínálat széles és erős központi marketinggel a program népszerűsítése jól működhet.

A feladat komplexitása, turizmushoz való kötődésünk és a turisztikai marketing terén szerzett tapasztalataink okán a Civertan Grafikai Stúdió is elindult a pályázaton.

Sajnos az eljárás technikai követelményein elvéreztünk és így pályázati anyagunk ezen a megmérettetésen nem került elbírálásra. Ennek ellenére mi a leadott anyagainkat nagyon megszerettük, valóságos turisztikai arculatteremtésnek lehettünk részesei míg készültek. A pályázati anyagok közül kreatív terveinket itt és most bemutatjuk. Két logó- és arculati tervet készítettünk. A képgalériában ezek megtekinthetők.

Jó böngészést kívánunk!

 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.