Legfrissebb bejegyzések:
2017-10-19
A Méhészeti Oktató és Látogatóközpont neve végül ALVARIUM lett
 | részletek
Ez a kaptár neve latinul, innen rajzanak majd ki a kis és nagy méhészek, illetve majd itt találjuk meg a mézet és a mézhez kapcsolódó termékeket is. A Civertan Grafikai Stúdió legújabb...
2017-10-06
Logó felújítás, céges logó átalakítása
 | részletek
Ahogy egy-egy vállalkozás vagy szolgáltatás növekszik, úgy jelentkezik a céges marketing tervekben a termék hirdetésének igénye. Ezzel egy időben kell minőségi vektoros grafikává átalakítatni a...
2017-10-06
Kreatív logó tervezés, egyedi logó készítés
 | részletek
Minden vállalkozás, szolgáltatás vagy termék készítő szeretne kitűnni a konkurensei közül. Ma már evidenciának számít, hogy kötelező logót terveztetni a vállalkozáshoz igényre szabottan. A céglogó...
»» minden bejegyzés

A kreatív logótervezés folyamata

Az évek során összegyűjtött tapasztalatok alapján szeretnénk megkönnyíteni pár jól bevált és fontos gondolattal a logótervezést és a kapcsolattartást a megrendelővel. A több mint 10 éves gyakorlatunk szerint a logótervezés legelső és egyik legfontosabb lépése az egyeztetés; az igény felmérés és az esetleges elképzelések tisztázása a partnerrel.

Ha ez az első lépés alapos és jól előkészített, akkor a grafikusi munka jó irányba indul el és a tervezés folyamata is rövidül. Amennyiben nem kapunk az egyedi logótervezéshez javaslatot színeket, grafikai motívumokat, illetve az alkalmazási felületekről részletes leírást, akkor igényfelmérő konzultációt tartunk, mely az esetek nagy részében online vagy emailben történik.

Kérdéseinkkel segítjük a megrendelő gondolatainak megfogalmazását és a döntés előkészítését. A grafikai tervezés folyamatában, az egyeztetés után vázlatokat küldünk a megrendelőnek. A vázlatok alapján tisztázzuk, hogy milyen irányba kell továbbhaladni és finomítjuk, alakítjuk a logót, emblémát, a grafikai elemeket és betűtípusokat. Általában 3 korrektúra forduló elegendő a végleges elfogadott céges logó elkészítésére.

Ha Ön megbízható korrekt grafikai stúdiót keres vállalkozásának grafikai és nyomdai feladatainak elkészítéséhez, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103,
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
www.civertan.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.