Legfrissebb bejegyzések:
2017-06-20
Gyors és egyedi logótervezés
 | részletek
Észrevehető egyre gyorsuló világunkban, hogy minden azonnal kell holnapra vagy rosszabb esetben mára. Pár órán belül nem készítünk logót, nem tervezünk arculatot, amit ígérhetünk, hogy a pontos...
2017-06-09
Címketervezés mezőgazdasági terményekre, üvegpalackokra és befőttesüvegekre
 | részletek
Mindannyian nap mint nap találkozunk olyan élelmiszerekkel az áruházak polcain, amiket csak azért vásárolunk meg, mert a csomagolás hatással van ránk, meggyőz minket arról, hogy próbáljuk ki,...
2017-05-29
Egy kiváló kecske joghurt logója
 | részletek
Mindig külön öröm, olyan termék számára logót, grafikai arculatot tervezni, melyet magunk is kedvelünk és rendszeresen fogyasztunk. A felgyői kecskejoghurt az egyik legkiválóbb kecskejoghurt , amit...
»» minden bejegyzés

A kreatív logótervezés folyamata

Az évek során összegyűjtött tapasztalatok alapján szeretnénk megkönnyíteni pár jól bevált és fontos gondolattal a logótervezést és a kapcsolattartást a megrendelővel. A több mint 10 éves gyakorlatunk szerint a logótervezés legelső és egyik legfontosabb lépése az egyeztetés; az igény felmérés és az esetleges elképzelések tisztázása a partnerrel.

Ha ez az első lépés alapos és jól előkészített, akkor a grafikusi munka jó irányba indul el és a tervezés folyamata is rövidül. Amennyiben nem kapunk az egyedi logótervezéshez javaslatot színeket, grafikai motívumokat, illetve az alkalmazási felületekről részletes leírást, akkor igényfelmérő konzultációt tartunk, mely az esetek nagy részében online vagy emailben történik.

Kérdéseinkkel segítjük a megrendelő gondolatainak megfogalmazását és a döntés előkészítését. A grafikai tervezés folyamatában, az egyeztetés után vázlatokat küldünk a megrendelőnek. A vázlatok alapján tisztázzuk, hogy milyen irányba kell továbbhaladni és finomítjuk, alakítjuk a logót, emblémát, a grafikai elemeket és betűtípusokat. Általában 3 korrektúra forduló elegendő a végleges elfogadott céges logó elkészítésére.

Ha Ön megbízható korrekt grafikai stúdiót keres vállalkozásának grafikai és nyomdai feladatainak elkészítéséhez, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103,
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
www.civertan.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.