Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
2017-08-22
Logó minták – grafikai terveink
 | részletek
Egyik legfontosabb dolog egy grafikai cég esetében a referenciáinak, elkészült munkáinak jól áttekinthető bemutatása könnyen elérhető weboldalon. A céges grafikai munka portfóliónkat folyamatosan...
2017-08-22
Kiállítási tablók az Egervári Várkastélyban
 | részletek
Az egyik első kiállítási tablómunkánk volt az Egervári Várkastély kiállításának illusztrációja. 2017 nyarán személyes látogatást tettünk a kastély épületében, ahol megnéztük a több emeletnyi belső...
»» minden bejegyzés

A kreatív logótervezés folyamata

Az évek során összegyűjtött tapasztalatok alapján szeretnénk megkönnyíteni pár jól bevált és fontos gondolattal a logótervezést és a kapcsolattartást a megrendelővel. A több mint 10 éves gyakorlatunk szerint a logótervezés legelső és egyik legfontosabb lépése az egyeztetés; az igény felmérés és az esetleges elképzelések tisztázása a partnerrel.

Ha ez az első lépés alapos és jól előkészített, akkor a grafikusi munka jó irányba indul el és a tervezés folyamata is rövidül. Amennyiben nem kapunk az egyedi logótervezéshez javaslatot színeket, grafikai motívumokat, illetve az alkalmazási felületekről részletes leírást, akkor igényfelmérő konzultációt tartunk, mely az esetek nagy részében online vagy emailben történik.

Kérdéseinkkel segítjük a megrendelő gondolatainak megfogalmazását és a döntés előkészítését. A grafikai tervezés folyamatában, az egyeztetés után vázlatokat küldünk a megrendelőnek. A vázlatok alapján tisztázzuk, hogy milyen irányba kell továbbhaladni és finomítjuk, alakítjuk a logót, emblémát, a grafikai elemeket és betűtípusokat. Általában 3 korrektúra forduló elegendő a végleges elfogadott céges logó elkészítésére.

Ha Ön megbízható korrekt grafikai stúdiót keres vállalkozásának grafikai és nyomdai feladatainak elkészítéséhez, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103,
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
www.civertan.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.