Legfrissebb bejegyzések:
2017-07-05
Tervezés, design, szerkesztés, előkészítés és tipográfia
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió vállalja katalógusok, szórólapok, prospektusok, reklám kiadványok, leporellók készítését. Vállalja a teljes tervezési, tipográfiai, képszerkesztési, ellenőrzési és...
2017-06-30
Nyomdai előkészítés, kiadvány szerkesztés, tördelés
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió mindennapos feladatai közé tartozik kiadványok, prospektusok tördelése, szerkesztése és grafikai terve, valamint a végleges elfogadott anyag nyomdai előkészítése. Ilyen...
2017-06-28
Logó, kiadvány és roll up tervezés – a „TEXAPP” nemzetközi projekt számára
 | részletek
Az európai textilipar szakképzésének fejlesztését célzó stratégiai kezdeményezés számára terveztünk 2017 tavaszán logót (TEXAPP), kiadványt valamint roll up-ot. A nyomdai előkészítésig bezárólag...
»» minden bejegyzés

A hús és hentesáru készítő vállalkozás logótervezése

Mindannyian szeretjük a füstölt, főtt sonka édes fanyar zamatát és illatát.
A Civertan Grafikai Stúdió tervezői is erre gondolnak, amikor szalámi és hentesáru vállalkozások számára terveznek logót, grafikai arculatot vagy kolbászgyűrűt. A csomagolástervezési grafikai tevékenységünk fontos és kiemelt része a hús és húskészítmények számára tervezett embléma és címke készítés.

Azt gondoljuk, hogy a jó minőség és az egészséges hús és hentesáru - amit sokszor manufakturális módszerrel állítanak elő a mészáros mester gondos keze által - megérdemli, hogy színvonalas csomagolási arculatot, grafikai ruhát (címkét) kapjon.

Meggyőződésünk, ha jó ízeket színvonalas grafikával tesznek ki az áruházak, boltok polcaira, az könnyebben elnyeri a vásárlók bizalmát és hűségét. Grafikai Stúdiónk szakembereinek segítségével elkészített egyedi és színvonalas kolbász - és szalámi gyűrű csomagolással nagyobb ismeretségre, szélesebb vevőkörre tehet szert a húsipari vállalkozás.

Mi a partnereink kérését professzionális módon kivitelezzük a közösen megbeszélt, egyedi elképzelések alapján. Szívesen készítünk hentesmesterek, hús és hentesáru készítő vállalkozások számára céges arculatot, látványos szalámi- és kolbászgyűrűket.

Ha Önnek vágóhídja, húsüzeme van
kérje személyre szóló árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken:

Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103,
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
www.civertan.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.