Legfrissebb bejegyzések:
2017-08-31
Paks turisztikai infó táblái
 | részletek
Turisztikai célra információs táblákat állított ki Paks városa, a település kiemelt pontjaira. A közterületi tájékoztató táblák grafikáját a Civertan Grafikai Stúdió készítette, Ferenc Tamás...
2017-08-28
Logóminták megtekinthetők
 | részletek
Amikor egy grafikai cég weboldalát tekintik meg az érdeklődők, általában két dolgot néznek meg először; milyen árfekvésben dolgozik a cég és milyen partnerekkel, referenciákkal rendelkezik. A...
2017-08-22
Mennyibe kerül egy logótervezés – mennyit ér egy új logó?
 | részletek
Természetesen minden logótervezési folyamatot megelőz egy árajánlat kérés és annak elkészítése. Azt hogy egy grafikus vállalkozás készít, tervez meg egy logót, az csak az egyik része annak a...
»» minden bejegyzés

A hús és hentesáru készítő vállalkozás logótervezése

Mindannyian szeretjük a füstölt, főtt sonka édes fanyar zamatát és illatát.
A Civertan Grafikai Stúdió tervezői is erre gondolnak, amikor szalámi és hentesáru vállalkozások számára terveznek logót, grafikai arculatot vagy kolbászgyűrűt. A csomagolástervezési grafikai tevékenységünk fontos és kiemelt része a hús és húskészítmények számára tervezett embléma és címke készítés.

Azt gondoljuk, hogy a jó minőség és az egészséges hús és hentesáru - amit sokszor manufakturális módszerrel állítanak elő a mészáros mester gondos keze által - megérdemli, hogy színvonalas csomagolási arculatot, grafikai ruhát (címkét) kapjon.

Meggyőződésünk, ha jó ízeket színvonalas grafikával tesznek ki az áruházak, boltok polcaira, az könnyebben elnyeri a vásárlók bizalmát és hűségét. Grafikai Stúdiónk szakembereinek segítségével elkészített egyedi és színvonalas kolbász - és szalámi gyűrű csomagolással nagyobb ismeretségre, szélesebb vevőkörre tehet szert a húsipari vállalkozás.

Mi a partnereink kérését professzionális módon kivitelezzük a közösen megbeszélt, egyedi elképzelések alapján. Szívesen készítünk hentesmesterek, hús és hentesáru készítő vállalkozások számára céges arculatot, látványos szalámi- és kolbászgyűrűket.

Ha Önnek vágóhídja, húsüzeme van
kérje személyre szóló árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken:

Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103,
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
www.civertan.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.