Civertan Stúdió   Cím: 1064 Bp., Izabella u. 69.   Telefon: +36 1 332 3261   E-mail: civertan@civertan.hu

A hús és hentesáru készítő vállalkozás logótervezése

Mindannyian szeretjük a füstölt, főtt sonka édes fanyar zamatát és illatát.
A Civertan Grafikai Stúdió tervezői is erre gondolnak, amikor szalámi és hentesáru vállalkozások számára terveznek logót, grafikai arculatot vagy kolbászgyűrűt. A csomagolástervezési grafikai tevékenységünk fontos és kiemelt része a hús és húskészítmények számára tervezett embléma és címke készítés.

Azt gondoljuk, hogy a jó minőség és az egészséges hús és hentesáru - amit sokszor manufakturális módszerrel állítanak elő a mészáros mester gondos keze által - megérdemli, hogy színvonalas csomagolási arculatot, grafikai ruhát (címkét) kapjon.

Meggyőződésünk, ha jó ízeket színvonalas grafikával tesznek ki az áruházak, boltok polcaira, az könnyebben elnyeri a vásárlók bizalmát és hűségét. Grafikai Stúdiónk szakembereinek segítségével elkészített egyedi és színvonalas kolbász - és szalámi gyűrű csomagolással nagyobb ismeretségre, szélesebb vevőkörre tehet szert a húsipari vállalkozás.

Mi a partnereink kérését professzionális módon kivitelezzük a közösen megbeszélt, egyedi elképzelések alapján. Szívesen készítünk hentesmesterek, hús és hentesáru készítő vállalkozások számára céges arculatot, látványos szalámi- és kolbászgyűrűket.

Ha Önnek vágóhídja, húsüzeme van
kérje személyre szóló árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken:

Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103,
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
www.civertan.hu

Hasonló tartalmak:

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.